LERØY SJØMATGRUPPEN

Lerøy Sjømatgruppen er en landsdekkende leverandør av sjømat og spesialprodukter til alle kundegrupper innen storkjøkken-markedet; hotell, restaurant, kantine og offentlig sektor.

Vi er representert gjennom ni sjømatgrossister, hvor vår lokale forankring og tilstedeværelse med produksjon og fiskemottak, gir oss tilgang på fersk fisk og mulighet for spesialtilpasning for kunden.

MANDARINEN IMPORT & ENGROS

Mandarinen Import & Engros er en av Norges ledende leverandører innen asiatiske matvareprodukter og annet utstyr til storhusholdning. Vi fokuserer på autentiske asiatiske produkter, og mye av det vi importerer er produkter og merkenavn som er kjente og mye brukt i Asia.

Vi tilbyr matvarer som ris, olje, sauser, fiskeprodukter, alkoholdige drikker, emballasje, poser, servietter, riskokere og mye mer. Våre kunder er restauranter, dagligvarebutikker, caféer, kantiner, hoteller, cateringselskaper og grossister.

HONGSET RØYE

Hongset Røye leverer ulike produkter av røye fra et lukket, landbasert anlegg med vann fra et lokalt fjellvann på Hongset i Velfjord.

Vi tar vare på fisken gjennom hele verdikjeden, gjennom klekking, oppfôring, slakting og bearbeiding. I tillegg til fersk røye produserer vi rakfisk, kaldrøkt- og varmrøkt røye.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling:

Lise: 955 28 318
Odd: 941 89 643
epost: ohagen@online.no

Skroll til toppen